top of page

Maaswijk Winterfair


Op vrijdag 8 en zaterdag 9 december 2017 is er alweer voor de 11e keer een Winterfair op winkelcentrum Maaswijk.

Openingstijden 11e Dickens Winterfair: Vrijdag 8 december van 12.00 tot 20.00 uur Zaterdag 9 december van 09.00 tot 17.00 uur

Naast de vele diverse kramen is er ook aan de kinderen gedacht. Op beide dagen zal de Kerstman, met zijn rendier en Snowy en Rico op de kerstmarkt aanwezig zijn. Op vrijdagavond 8 december om 18.45 uur zal er ook weer een Lichtjesparade zijn; alle kinderen krijgen van de Kerstman een gratis lichtgevend cadeautje. De optocht zal worden afgesloten met een mooi vuurwerk. Op zaterdag is er de gehele dag divers live entertainment van o.a. Erik ter Heide; ook is er een Dickens koor en het bekende Rafin handdraaiorgel. De kinderen kunnen gratis een kerststukje maken en zich laten schminken; inschrijven hiervoor is niet nodig.


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page